Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 26g6kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g26g70kcal3.9g1.3g5.5g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7g18kcal2.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g225kcal12.6g6.6g16.4g2g
Valittu annoskoko92g113kcal6.3g3.3g8.2g1g
Annoskoko puolitettuna46g56kcal3.2g1.7g4.1g0.5g
Arvot/100g100g122kcal6.8g3.6g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799