Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)1.9g12kcal0.3g0.3g1.1g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g13g41kcal3g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g189kcal8.2g14.4g9.8g3.8g
Valittu annoskoko93g94kcal4.1g7.2g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna46g47kcal2.1g3.6g2.5g1g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756