Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle50g65kcal3.2g9.9g1.5g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Korianteri, tuore, annos 20g8.4g1.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g278kcal9.2g35.8g11g7g
Valittu annoskoko93g139kcal4.6g17.9g5.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna46g70kcal2.3g9g2.8g1.8g
Arvot/100g100g150kcal5g19.3g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161