Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g16g19kcal0.4g0.8g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g130kcal7.4g5.8g8.4g1.8g
Valittu annoskoko93g65kcal3.7g2.9g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g33kcal1.9g1.5g2.1g0.5g
Arvot/100g100g71kcal4g3.1g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482