Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.7g2.7kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.5g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g404kcal10.8g67g9.2g4g
Valittu annoskoko93g202kcal5.4g33.5g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna46g101kcal2.7g16.8g2.3g1g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760