Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)5g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g82kcal6.8g7.8g2g3.2g
Valittu annoskoko93g41kcal3.4g3.9g1g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g21kcal1.7g2g0.5g0.8g
Arvot/100g100g44kcal3.7g4.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741