Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 41g91kcal7.2g0g7g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g12g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Edamer Viipale, annos 18g12g38kcal2.9g0.2g2.8g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g333kcal24.4g2.8g24.6g0.4g
Valittu annoskoko93g167kcal12.2g1.4g12.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g83kcal6.1g0.7g6.2g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.1g1.5g13.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249