Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g4.4g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g83kcal2.8g8.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko93g42kcal1.4g4.4g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g21kcal0.7g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.5g4.7g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175