Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 26g57kcal4.5g0g4.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g1.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g15g8.7kcal0.1g0.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino26g89kcal3.3g17.1g0.6g1.5g
Lihaliemkuutio maggi extra0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g328kcal16g37g12.6g3.2g
Valittu annoskoko93g164kcal8g18.5g6.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g82kcal4g9.3g3.2g0.8g
Arvot/100g100g176kcal8.6g19.9g6.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578