Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g15g11kcal0.4g2.4g0g0g
Juuriselleri 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Palsternakka 15g9kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.7kcal0.2g1.9g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g7.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g15g14kcal1.2g2g0.1g1.2g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g107kcal4.2g18.6g1.2g5.2g
Valittu annoskoko93g54kcal2.1g9.3g0.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna46g27kcal1.1g4.7g0.3g1.3g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10g0.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840