Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)21g23kcal4.8g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g29g94kcal4.6g17.7g0.6g1.7g
Arkirae (Valio), annos 100g11g7.9kcal1.4g0.4g0.1g0g
Ketsuppi 4.4g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)13g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g295kcal25.2g39g3.8g3.8g
Valittu annoskoko93g148kcal12.6g19.5g1.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna47g74kcal6.3g9.8g1g1g
Arvot/100g100g159kcal13.6g21g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441