Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 5.2g38kcal0g0g4.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.2g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g16g62kcal0.3g15.3g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g23g9kcal0.1g2.3g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.5g39kcal1.4g0.4g3.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g8.7g16kcal1.2g0.6g0.9g5.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.5g22kcal0g5.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g570kcal9g66.6g29.8g11g
Valittu annoskoko93g285kcal4.5g33.3g14.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna46g143kcal2.3g16.7g7.5g2.8g
Arvot/100g100g308kcal4.9g35.9g16.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255