Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 29g35kcal6.5g0g1g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.8g10kcal0g2.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g150kcal13.6g6.6g7.4g0.2g
Valittu annoskoko93g75kcal6.8g3.3g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal3.4g1.7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391