Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 76g55kcal12.4g0g0.5g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli 3.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli9g17kcal0.8g0.2g1.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g150kcal26.8g1.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko93g75kcal13.4g0.6g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal6.7g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308