Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)7.8g24kcal0.9g4.9g0.1g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 39g50kcal8.1g0g2g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)3.9g6.2kcal0.3g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%2.3g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.6g4.5kcal0.8g0.5g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti 20g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g212kcal21.8g14.6g7.4g2.8g
Valittu annoskoko93g106kcal10.9g7.3g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g53kcal5.5g3.7g1.9g0.7g
Arvot/100g100g114kcal11.7g7.9g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550