V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.1g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Aprikoosi, kuivattu 3.5g7.7kcal0.2g1.5g0g0.3g
Luumu kivetön 2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)4.2g8.1kcal0.1g1.7g0g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.4g29kcal1.2g4.7g0.6g0.9g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.1g5.3kcal0.3g0.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g123kcal4.6g18g2.6g6.4g
Valittu annoskoko93g61kcal2.3g9g1.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna46g31kcal1.2g4.5g0.7g1.6g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.7g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720