Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.5g0g2.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku, tuore14g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sinappi 2.3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.5g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g120kcal14.2g4.6g4.8g1.6g
Valittu annoskoko93g60kcal7.1g2.3g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal3.6g1.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.5g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763