Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 63g106kcal13.8g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen14g101kcal0g0g11.3g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g421kcal27.8g1g34g0.4g
Valittu annoskoko93g210kcal13.9g0.5g17g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g105kcal7g0.3g8.5g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.5g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037