Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g25g66kcal4.4g0g5g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g6.9g5.7kcal0.3g0.8g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g18g54kcal2.5g0.2g4.9g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g8.1g15kcal0.3g2.1g0.6g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g5.9g22kcal1.5g0g1.7g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g14g10kcal0.1g2.2g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g363kcal19g14.6g24.6g0.2g
Valittu annoskoko93g182kcal9.5g7.3g12.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g91kcal4.8g3.7g6.2g0.1g
Arvot/100g100g196kcal10.2g7.9g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667