Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Soijakastike1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Possun Ulkofile, 100g13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1.3g4.3kcal0.3g0g0.4g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g126kcal7.2g8.6g6.6g2.2g
Valittu annoskoko93g63kcal3.6g4.3g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g32kcal1.8g2.2g1.7g0.6g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.6g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246