KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.8.2g29kcal0.6g5.8g0.3g0.5g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g22g28kcal3.9g0.3g1.2g0g
Findus wokki Classic 500G18g5.5kcal0.4g0.9g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.9g7.6kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g15g8.8kcal0.1g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g158kcal10g15.6g6.2g1g
Valittu annoskoko93g79kcal5g7.8g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal2.5g3.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865