Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g267g987kcal12g82.7g66.7g9.9g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g100g193kcal19g0.1g13g0g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Maito, Kevyt133g61kcal4.3g6.4g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa67g200kcal15.3g0g15.3g0g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3828kcal166.6g186.6g265.2g21.6g
Valittu annoskoko920g1914kcal83.3g93.3g132.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna460g957kcal41.7g46.7g66.3g5.4g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415