Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g668g234kcal10.7g46.1g0.7g9.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g134g401kcal34.7g0g29.4g0g
Oliiviöljy 18g160kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Basilika, tuore 2.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5.3g16kcal0.6g1.2g0.6g2.3g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g1712kcal97.4g108.8g98g27.8g
Valittu annoskoko920g856kcal48.7g54.4g49g13.9g
Annoskoko puolitettuna460g428kcal24.4g27.2g24.5g7g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213