Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 335g113kcal2.3g18.4g0.3g4.7g
Sokeri 142g578kcal0g142.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.7g21kcal0.7g4g0.5g1.9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g3.4g8.8kcal0.1g2.7g0.1g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g54kcal0g13.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl335g1140kcal6.7g10.1g117.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g3828kcal19.6g381.6g236.4g16.8g
Valittu annoskoko920g1914kcal9.8g190.8g118.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna460g957kcal4.9g95.4g59.1g4.2g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891