Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 80g65kcal1.3g13.5g0g2.4g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)167g58kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g7.3g18kcal0.4g0.6g1.5g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g107g368kcal26.7g64g2.3g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g1519kcal66.6g214.2g46.2g38g
Valittu annoskoko920g759kcal33.3g107.1g23.1g19g
Annoskoko puolitettuna460g380kcal16.7g53.6g11.6g9.5g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959