Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri50g203kcal0g49.9g0g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g822kcal0.4g200.4g0g0g
Valittu annoskoko920g411kcal0.2g100.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna460g206kcal0.1g50.1g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464