Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl548g723kcal71.8g1.6g45.5g0g
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g150g897kcal35.9g9.9g80.7g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl166g593kcal3.3g5g63.1g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g5176kcal223.2g40g459.6g0g
Valittu annoskoko920g2588kcal111.6g20g229.8g0g
Annoskoko puolitettuna460g1294kcal55.8g10g114.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765