Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 381g724kcal103.4g0g34.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)166g141kcal1.7g5.8g11.6g0g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Korppujauho 41g152kcal4.3g31g0.4g2.2g
Kananmuna kuoreton 182g260kcal22.8g0.5g18.7g0g
Tilli, tuore 25g7.4kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2635kcal269.4g87g130.8g9.6g
Valittu annoskoko920g1317kcal134.7g43.5g65.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna460g659kcal67.4g21.8g32.7g2.4g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992