Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g56kcal0g13.6g0g0.2g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 50g204kcal0g50.1g0g0g
Mustikka metsä- 335g147kcal1.7g21.4g2g11g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g488kcal14.5g99.5g1.7g5g
Kaurahiutale 59g219kcal8.5g33.4g4.3g5.9g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 50g204kcal0g50.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 167g898kcal1.5g1.2g100.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g4723kcal76.2g545.6g235.6g44.2g
Valittu annoskoko920g2362kcal38.1g272.8g117.8g22.1g
Annoskoko puolitettuna460g1181kcal19.1g136.4g58.9g11.1g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.7g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306