Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho sunnuntai364g1274kcal43.7g258.4g7.6g12.7g
Grahamjauho, 1 dl106g382kcal13.8g73.2g3.2g13.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen76g546kcal0g0g60.7g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Maito, Kevyt253g116kcal8.1g12.1g3.8g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g5306kcal142.8g829.6g155g55.4g
Valittu annoskoko920g2653kcal71.4g414.8g77.5g27.7g
Annoskoko puolitettuna460g1327kcal35.7g207.4g38.8g13.9g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187