Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali315g67kcal3.8g10.7g0.6g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 280g637kcal53.2g0g47.6g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1841g1496kcal117.2g36.8g97g19g
Valittu annoskoko921g748kcal58.6g18.4g48.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna460g374kcal29.3g9.2g24.3g4.8g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704