Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 175g197kcal37g0g5.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 245g104kcal24g1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1841g836kcal131.4g44.8g13.6g15.4g
Valittu annoskoko921g418kcal65.7g22.4g6.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna460g209kcal32.9g11.2g3.4g3.9g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361