Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 8035g14338kcal1297.6g571.3g640.4g568.1g
Sipuli (kuorittu)670g181kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Valkosipuli 94g102kcal7.4g15.3g0.6g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl402g3616kcal0g0g401.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g36471kcal2627.4g1237.4g2088g1163g
Valittu annoskoko9200g18236kcal1313.7g618.7g1044g581.5g
Annoskoko puolitettuna4600g9118kcal656.9g309.4g522g290.8g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089