Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1001g229kcal18.1g24g2g21g
Kesäkurpitsa zucchini 2503g452kcal14g62.6g10g17.5g
Paprika punainen 801g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Vihreitä papuja,pakaste2002g601kcal40g90.1g10g48.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Feta Patros 200 g1001g2383kcal160.8g7g190.2g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl150g1352kcal0g0g150.2g0g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Tomaatti 1502g342kcal8.4g51.8g4.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g11540kcal521.4g603.8g741.6g250.6g
Valittu annoskoko9200g5770kcal260.7g301.9g370.8g125.3g
Annoskoko puolitettuna4600g2885kcal130.4g151g185.4g62.7g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139939