Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1664g6655kcal121.4g1031.5g232.9g20g
Kananmuna kuoreton 732g1044kcal91.5g2.2g75g0g
Sokeri 1414g5740kcal0g1412.7g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2662g2662kcal292.8g79.9g133.1g0g
Karpalo 1331g433kcal5.9g45.9g9.3g43.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1331g1863kcal37.3g86.5g159.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g67g266kcal0g66.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g37326kcal1097.8g5450.4g1220g127.8g
Valittu annoskoko9200g18663kcal548.9g2725.2g610g63.9g
Annoskoko puolitettuna4600g9332kcal274.5g1362.6g305g32g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239