Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5707g11147kcal1066.7g0g770.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton285g60kcal0.9g4.6g0g0.3g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1027g678kcal154.1g0g7.2g0g
Tomaatti 713g162kcal4g24.6g2.1g10g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g1141g1370kcal92.5g62.8g79.9g0g
Tilli, tuore 285g85kcal10.5g2.6g2.3g6g
Mustapippuri 5.7g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g27037kcal2658.6g193.6g1724.4g35.6g
Valittu annoskoko9200g13519kcal1329.3g96.8g862.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna4600g6759kcal664.7g48.4g431.1g8.9g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641