Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2500g2750kcal575g0g52.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2000g7200kcal288g1178g140g188g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2300g3979kcal266.8g531.3g36.8g303.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1400g2450kcal28g49g238g61.6g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1000g1200kcal40g210g20g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g35158kcal2395.6g3936.6g974.6g1166.4g
Valittu annoskoko9200g17579kcal1197.8g1968.3g487.3g583.2g
Annoskoko puolitettuna4600g8790kcal598.9g984.2g243.7g291.6g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023