Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8000g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri500g2030kcal0g499.5g0g0g
Sokeri 500g2030kcal0g499.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g2.6g9kcal1.2g1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18405g8222kcal3.6g2006.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko9203g4111kcal1.8g1003.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4601g2056kcal0.9g501.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464