-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g3200g800kcal41.6g128g9.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Keittojuurekset, Rainbow1200g300kcal10.8g57.6g3.6g0g
Paprika punainen 1280g375kcal12g57.6g5.1g24.3g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)88g246kcal8.3g15.8g16.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18416g14196kcal1367.6g541g711g57.6g
Valittu annoskoko9208g7098kcal683.8g270.5g355.5g28.8g
Annoskoko puolitettuna4604g3549kcal341.9g135.3g177.8g14.4g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479