Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2800g4480kcal532g0g252g0g
Kesäkurpitsa, tuore2695g458kcal16.2g67.4g10.8g18.9g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Kookoskerma, Wok´n Roll1400g3150kcal30.8g42g322g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g560g269kcal0.6g67.2g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g945kcal0g0g105g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1610g1530kcal112.7g241.5g16.1g128.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18424g21754kcal1391.2g849.8g1413.6g297.2g
Valittu annoskoko9212g10877kcal695.6g424.9g706.8g148.6g
Annoskoko puolitettuna4606g5439kcal347.8g212.5g353.4g74.3g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735