Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3586g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 143g582kcal0g143.3g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%478g1195kcal66.9g52.6g26.8g234.3g
Kuivahiiva, annos 11g132g473kcal59.2g52.6g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3885g13330kcal395.9g2719.4g46.6g136g
Oivariini, 60 (100g)359g1972kcal3.6g3.6g215.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g359g3156kcal0g0g358.6g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)239g285kcal2.2g10.5g31.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g41986kcal1055.6g5964g1372.4g740.6g
Valittu annoskoko9216g20993kcal527.8g2982g686.2g370.3g
Annoskoko puolitettuna4608g10497kcal263.9g1491g343.1g185.2g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531