Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1601g521kcal7g55.2g11.2g52.8g
Sokeri 1089g4419kcal0g1087.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 122g408kcal0.1g99.3g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 6404g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g10695kcal14.2g2484.4g22.6g109g
Valittu annoskoko9216g5348kcal7.1g1242.2g11.3g54.5g
Annoskoko puolitettuna4608g2674kcal3.6g621.1g5.7g27.3g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771