Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2608g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 754g2272kcal0.8g558.4g0g0g
Hiiva 145g108kcal19g1.6g0.6g10g
Ruisjauho kokojyväjauho 725g2203kcal63.4g401.4g13.8g100.7g
Grahamjauho 1449g4752kcal153g879.6g31.9g143.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g3478g12172kcal469.5g2281.4g100.9g191.3g
Suola, annos 3g58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g43013kcal1411.4g8244.8g294.4g891g
Valittu annoskoko9216g21506kcal705.7g4122.4g147.2g445.5g
Annoskoko puolitettuna4608g10753kcal352.9g2061.2g73.6g222.8g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646