Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3114g10685kcal317.3g2179.7g37.4g109g
Sokeri 1527g6198kcal0g1525.5g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka60g239kcal0g59.3g0g0g
Rypsiöljy 1347g11915kcal0g0g1347.4g0g
Mustikka metsä- 2874g1265kcal14.4g184g17.2g94.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 114g381kcal0.1g92.8g0.1g1.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g120g467kcal0g117.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g62511kcal669.8g8362.6g2804.2g411.6g
Valittu annoskoko9216g31255kcal334.9g4181.3g1402.1g205.8g
Annoskoko puolitettuna4608g15628kcal167.5g2090.7g701.1g102.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746