Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1392g4777kcal141.9g974.6g16.7g48.7g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g536g562kcal31.6g79.8g13.4g88.4g
Sokeri 461g1869kcal0g460.1g0g0g
Leivinjauhe 54g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g964g4434kcal4.8g4.8g491.6g0.5g
Kananmuna kuoreton 1178g1681kcal147.3g3.5g120.8g0g
Mustikka metsä- 1928g849kcal9.6g123.4g11.6g63.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2142g1374kcal68.5g103.2g75g0.2g
Sokeri 455g1848kcal0g454.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka54g214kcal0g53g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g54g289kcal0.1g0.2g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g35982kcal813.2g4555g1522.4g403.4g
Valittu annoskoko9216g17991kcal406.6g2277.5g761.2g201.7g
Annoskoko puolitettuna4608g8995kcal203.3g1138.8g380.6g100.9g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520