Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2786g9560kcal283.9g1950.4g33.4g97.5g
Sokeri 1822g7395kcal0g1819.9g0g0g
Leivinjauhe 54g94kcal2.8g20.3g0g0.3g
Margariini, 60%, Rainbow1340g7367kcal12.1g12.1g803.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)536g675kcal58.9g1.6g48.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)1072g343kcal35.4g48.2g0g0g
Mustikka metsä- 1607g708kcal8g102.9g9.6g53g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g52284kcal802.2g7910.8g1789.8g301.6g
Valittu annoskoko9216g26142kcal401.1g3955.4g894.9g150.8g
Annoskoko puolitettuna4608g13071kcal200.6g1977.7g447.5g75.4g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105