Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1584g2260kcal198g4.8g162.4g0g
Sokeri 1836g7452kcal0g1834.2g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1440g10368kcal11.5g11.5g1152g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1872g6423kcal190.8g1310.4g22.5g65.5g
Leivinjauhe 72g127kcal3.7g27.2g0g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 720g328kcal21.6g34.6g10.8g0g
Sokeri 612g2484kcal0g611.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g494kcal14.7g100.8g1.7g5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 216g99kcal6.5g10.4g3.2g0g
Mantelilastu (A la meira)720g4320kcal172.8g47.5g388.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g68709kcal1239.2g7985.6g3482.8g141.8g
Valittu annoskoko9216g34355kcal619.6g3992.8g1741.4g70.9g
Annoskoko puolitettuna4608g17177kcal309.8g1996.4g870.7g35.5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928