Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g768g5606kcal7.7g7.7g614.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g5760g19296kcal748.8g3916.8g86.4g368.6g
Kanttarelli, tuore, annos 50g960g144kcal17.3g3.8g4.8g21.1g
Sipuli (kuorittu)576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g192g90kcal2.9g14g2.3g5.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g960g3725kcal316.8g0g272.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g58034kcal2202g7939.8g1963.4g810.6g
Valittu annoskoko9216g29017kcal1101g3969.9g981.7g405.3g
Annoskoko puolitettuna4608g14509kcal550.5g1985g490.9g202.7g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333