Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6411g1850kcal64.1g294.9g19.2g115.4g
Vehnälese 96g219kcal12.8g14.8g4.3g36.1g
Vesi1282g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g641g2180kcal12.8g19.2g224.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu769g969kcal84.6g2.3g69.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g16g63kcal0.3g15.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g10563kcal349.2g693.4g634.2g303g
Valittu annoskoko9216g5282kcal174.6g346.7g317.1g151.5g
Annoskoko puolitettuna4608g2641kcal87.3g173.4g158.6g75.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060