Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g960g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Bataatti, kuorittu 480g389kcal7.5g80.8g0.2g14.4g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.3g1g10.8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 48g146kcal4.6g6.5g11.3g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu48g38kcal0.9g8.5g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g6213kcal203.2g986.4g140g145.2g
Valittu annoskoko9216g3107kcal101.6g493.2g70g72.6g
Annoskoko puolitettuna4608g1553kcal50.8g246.6g35g36.3g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097